Výroba nového pluhu APOLLO I 140 běží naplno!

8. listopadu 2021
Výroba nového pluhu APOLLO I 140 běží naplno!
Novinka
Takzvaně na plné obrátky jede výroba a montáž pluhů APOLLO I 140. Tato novinka, která se již v omezené sérii vyráběla v roce 2020, se zemědělcům natolik zalíbila, že množství objednávek předčilo i očekávání výrobce. Výrobní linku tak každý den opouští hned několik pluhů.
V čem tkví úspěch, a především inovace u tohoto pluhu? APOLLO I 140 navazuje na úspěšnou řadu pluhů JUPITER II 140, která se vyráběla téměř 30 let a z nabytých zkušeností se čerpalo zejména při vývoji. Základem pluhu zůstává rám o profilu 140x140x10mm, který je tvořen bezešvým jeklem. Zásadní změnou je průměr nosného čepu, který se zvýšil o 10 mm (r= 120 mm), což umožnilo rozšířit počet orebních těles, nyní tak můžeme pluh postavit v počtu 4 – 6 radlic. Další významnou změnou je rozšíření portfolia nabízených typů jištění orebních těles o variantu H, tedy jištění pomocí hydropneumatického systému, umožňující výkyv orební jednotky v několika osách. Přepracování se dočkalo také jištění S a P, kde největší změnu představuje změna mechanického zabezpečí ze střižného na trhací šroub. Technologickými i konstrukčními změnami prošla v podstatě celá koncepce pluhu, což se také projevilo na designu. Pluh je montován z již nalakovaných sestav, a tak je skvělý nejen při vlastní práci, ale líbivě působí také pro oko.
Chcete se o pluhu dozvědět více? Navštivte produktovou stránku APOLLO I 140 nebo se obraťte na naše obchodníky, které najdete v záložce KONTAKTY.