Pluhy ORION II

20. října 2022
Pluhy ORION II
Novinka
Nové pluhy ORION II opouštějí brány výrobního závodu

Polonesené pluhy ORION II vstupují do druhé sezony sériové výroby. Novinka, která nahrazuje etablované a zákazníky oblíbené typy českého výrobce OPALL-AGRI EUROPA a ORION , v sobě kombinuje všechny požadavky na moderní zemědělskou praxi a zachování původní myšlenky na klasické zpracování půdy orbou.

Polonesené pluhy ORION II nabízejí 4 základní koncepční varianty, které lze rozdělit do dvou kategorií, a to pro orbu v brázdě a mimo ni. Každý z těchto pluhů pak můžeme sestavit v mechanickém či hydraulickém, tzv. Vario, systému nastavování záběru orebního tělesa. Zákazník tak má možnost vybírat nejen podle tahače, tedy šířky kol či provedení na pásech, ale také dle vlastní rozvahy a ekonomických možností.

Rám pluhů je stejně jako u všech pluhů OPaLL-AGRI, tvořen speciální mikrolegovanou ocelí, z níž je jekl tvarován za tepla bez svárů, a lze je sestavit v rozmezí 6-9 radlic, a to vždy v systému +1. Základní rámy jsou tedy 6, 7 a 8, přičemž ke každému dokážeme připojit další radlici.

Další volbou jsou 3 typy jištění, jehož použití závisí čistě na přání a půdních podmínkách zákazníka. Na výběr má klient střižné jištění ( jištění trhacím šroubem), pružinové či hydraulické NON-STOP jištění, které má také sekundární zabezpečení střižným šroubem.

Pro precizní práci v rozličných podmínkách je ve výbavě pluhu nabízeno 5 typů orebních těles, které dokáží zpracovat půdu od lehkých až po těžké země.
 
Na pluzích jsou samozřejmostí i další  vychytávky, jako například nasztavení záběru 1. radlice v základní výbavě, odpružení pojezdového kola pro transport, kontrola trakce tahače (dotěžovaní náprav traktoru) nebo bezproblémové LED osvětlení pro transport.

Pokud byste se pluhy ORION II rádi seznámili osobně či se chcete dozvědět více, neváhejte kontaktovat naše obchodní oddělení, kde jsme připraveni Vám pomoci.