shrnutí Polních dnů OPALL-AGRI 2022

11. října 2022
shrnutí Polních dnů OPALL-AGRI 2022
Událost
V září proběhla série Polních dnů OPALL-AGRI

V měsíci září proběhla plánovaná série Polních dnů s technikou OPALL-AGRI. Hlavním cílem celé myšlenky byla nejen prezentace kompletního portfolia strojů naší produkce, ale také vytvořit místo k setkání s Vámi, našimi zákazníky.
Největší a zároveň zahajovací Polní den se uskutečnil dne 8.9.2022 v prostorách výrobního závodu v Dolních Životicích na Opavsku. Několik stovek návštěvníků, kteří na akci dorazili, mohlo vidět představení 12 souprav v kombinaci rozličných traktorů a závěsné techniky OPALL-AGRI.
Úvodní představení zajistily stroje na předseťovou přípravu půdy, na něž navázaly pluhy, diskové a radličkové kypřiče, cambridge válce a chybět nesměly ani stále populárnější podrýváky.
Návštěvníci si tak dosyta užili možnosti vidět stroje při polních pracích a celý program byl doplněn také zajímavými vystoupeními, jako například Bike show mistra světa Vaška „Vashi“ Koláře či hudební vystoupení dívčí kapely La Nanita.
Zajímavostí také bezesporu bylo, že v tentýž den se v zasedací místnosti naší firmy konalo zasedání Agrární komory Opava a Ostrava, které byl přítomen také prezident Agrární komory ČR Ing. Jan Doležal, který po skončení schůze pronesl svou zdravici také ke všem účastníkům polního dne.
Další dva z Polních dnů, které proběhly v Dědicích u Vyškova v Golčově Jeníkově se nesly v podobném duchu a byly rovněž hojně navštíveny zemědělci, a to i přes fakt, že nás trošku zlobilo počasí.
Děkujeme všem, kteří nás navštívili a těm, kterým to z jakýchkoliv důvodů nevyšlo můžeme již dnes přislíbit, že v příštím roce vyrazíme s naší technikou opět mezi Vás.