NEJLEPŠÍ DEALEŘI ROKU 2020 V ČR PŘIJELI DO SLEZSKA!

8. listopadu 2021
NEJLEPŠÍ DEALEŘI ROKU 2020 V ČR PŘIJELI DO SLEZSKA!
Událost
Pozvali jsme nejlepší dealery v ČR na Zážitkový den! Vyzkoušeli si jízdu tatrou 813 8x8, zadriftovali si a užili si adrenalinovou jízdu Hummrem H2.
Aby byla naše firma úspěšná na domácím trhu se zemědělskými stroji, potřebuje mít kvalitní dealerskou síť. A dealerská síť, to nejsou jen firmy, ale především lidé, kteří obchodní činnost vykonávají přímo u podniků a farmářů. Toho jsme si dobře vědomi, a proto jsme pro naše dealery vyhlásili Dealer challenge, tedy dealerskou výzvu o nejlepší prodejce našich strojů v rámci ČR.
Kovidové restrikce nám změnili časový i programový plán, a tak jsme nejlepší prodejce za období 2020 ocenili až v listopadu letošního roku. Tato změna však nic neubrala na kráse celé akce ba naopak. Čtyři ocenění prodejci z firem Agrotechnic Moravia, Moreau Agri Vysočina, Šácha Agro a ZZN Polabí byli pozvání do sídla OPALL-AGRI, kde mimo programu ve výrobním závodě, prožili zážitkový den. Ten spočíval především v dynamických jízdách terénními vozidly Hummer a Jeep, řízením Tatry 813 8x8 na terénním polygonu či driftovací jízdu osobním vozidlem. Tímto bychom chtěli poděkovat nejen oceněným, ale všem, kteří naši značku a stroje podporují a prodávají, a to nejen na českém trhu…Děkujeme.